Terus Terang Uncategorized Solusi Titan Gel Membuat Hubungan Jadi Lebih Percaya Diri

Solusi Titan Gel Membuat Hubungan Jadi Lebih Percaya Diri

Solusi Titan Gel Membuat Hubungan Jadi Lebih Percaya Diri

titan gel menurut dokter

Pelecehan seksual ing transportasi umum ora mung dumadi ing Indonesia. Minangka kutha kanthi kacilakan seksual dhuwur, Mexico City bubar titan gel asli digeguyu dening video kampanye babagan Penis Kursi. Yup, kursi iki sengaja dilebokake ing kereta minangka transportasi umum kanggo mbusak pelecehan seksual. Carane nggawe kursi penis tegese? Penasara.

Minangka jeneng

nyaranake, kursi iki dilengkapi karo kelamin lanang. Lengkap karo awak, nggawe sapa ora nyenengake. Ana kursi khusus kanggo titan gel asli wong sing ngalami simulasi penyalahgunaan seksual kanthi jeneng ‘Penis Seat’ utawa ‘Penis Chair’. Kursi kasebut katon ing kursi-kursi sepur liyane lan diduweni kanggo penumpang lanang. “Mexico City pancen cukup serius babagan kasus-kasus pelecehan seksual.

Dirancang kaya

awak manungsa, lengkap karo dada lan organ kelamin. Mesthi kowe weruh. Kajaba iku, lungguh ing? Banjur ing ngisor dhingklik, ana cathetan sing apik lan nyenengake: “Ora nyaman dikuwasani, nanging ora ana apa-apa dibandhingake karo pendhekar seksual sing dialami wanita ing perjalanan. Various cara wis dicoba titan gel asli nganti pungkasane kampanye iki nemen kudu dicoba Tingkat dhuwur saka penyalahgunaan titan gel asli seksual liwat.

Ayo wong

ngerti lan bisa langsung ngrasakake carane ora adil kekerasan seksual sing asring dialami wanita Meksiko nalika nyopir nganggo titan gel asli transportasi umum. Kursi iki memang eksperimen anyar lan durung dadi solusi permanen. Nanging macem-macem ungkapan saka wong-wong sing weruh wong-wong mau dicathet ing kampanye video kang pirsawan wis ewu Provocative? Yup.

Kursi iki

sengaja digawe minangka alat provokasi kanggo ngajak kesadaran bebarengan babagan beboyo pelecehan seksual. Kursi iki titan gel asli dudu dipasang ing kabeh karcis komuter Meksiko, mung eksperimen. Nanging ekspresi penumpang sepur nalika nemu kursi sing wis diresmikake kanthi becik ing video kanthi irah-irahan “Experimento Asiento” utawa “Eksperimen karo kursi”.

Kaget kaget

kaget, isin, kabeh dicathet ana. Sing paling lucu iki yaiku nalika wong nglumpukake kursi karo jaket. Saiki, video sing dadi bagian saka kampanye titan gel palembang dening Women Women PBB wis ditonton dening luwih saka 800.000 penonton. Ora mung kuwi, UN Women Mexico bekerjasama karo pamaréntah lan uga ngrancang ngluwari video sing padha.

Kampanye pelecehan anti-seksual isih adoh banget. Video “Experimento Asiento” mung siji. Ana uga video “Pantallas eksperimental” utawa titan gel balikpapan. Ing video iki, kamera disambung karo layar sing diselehake ing papan umum kayata stasiun. Inggih, kamera iki sengaja nyorot ngisor wong lan nampilake ing layar supaya kabeh wong bisa ndeleng. Konsep iki yaiku carane wong bisa ngerti rasa (barang sing nyebabake kekerasan seksual). Kanthi nggawé empati, kita ngarep-arep iki bakal ngganti sikap.

Kaya ing video sadurunge, macem-macem ungkapan dicathet dening kamera. Sawetara nutupi celonone, ana wong-wong sing malu-malu titan gel bekasi lan digiring menyang kereta. Hmm, nganggo format kampanye apa iki, apa pesen babagan? Dibandhingake karo liyane, kampanye iki unik. Intine, supaya wong bisa ngrasakake penyalahgunaan seksual sing kerep dialami dening wanita Meksiko.

Sosialisasi eradicating pelecehan seksual liwat Paling pencegahan pelecehan seksual dituju ing wanita. Miwiti saka carriage wadon, saran titan gel bohong kanggo sugih luwih ditutup. Temenan iki minangka kebijakan siji-sisi amarga katon kaya pelecehan seksual amarga salah sawijining wanita. Kanggo NY Times, Yelis Osman, koordinator program ing Mexican Women UN, ngandika.

“Kita pengin ngganti amarga kita ora mikir sing masalah ora wanita.” Osman uga nyatakake yen nggawe wong “aran kacilakan” penting kanggo titan gel ori nggawe kesadaran beboyo seksual penyalahgunaan. Deleng organ kelamin ing dhingklik lan looking ing cara sing ora jelas cetha ora nyenengake.”Kanggo nggawe owahan, sampeyan kudu nggawe empati.